![]() |
|
|||||||
| Sınavlar ve Hazırlık - ÖSS, ÖSYM GeneL ÖSYS (ÖSS) , KPSS , TUS , LES , ÜDS , YDS , KPDS , DGS , OKS, SBS , AÖF, AiO, AÖL, AÖF Forum Sınavları ve Genel Konuları Hakkında Paylaşım Alanı |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Ruh hali
2436
Durumu :
Rep Seviyesi :
İletisim :
|
![]() Tell Me More Görüntülü İngilizce Eğitim Seti Koleksiyonu Tell Me More Görüntülü İngilizce Eğitim Seti Koleksiyonu (İngilizce) | 6.72 GB Bir çok Tell Me More eğitim setinin derlenmiş halidir. Faydalı olması dileğiyle? Setin İçerdiği Sürümler: - Auralog Tell Me More English v7.0.1 Premium Version DVD.iso 1.31 GB - Tell Me More 8.0 ? Business English.iso 978.84 MB - Tell Me More English 8.0 Advanced.iso 1.66 GB - Tell Me More English 8.0 Beginner.iso 1.28 GB - Tell Me More English 8.0 Intermediate.iso 1.51 GB İçerik: Tell Me More İngilizce Eğitim Setinin Temel Özellikleri: 1-Dört önemli dil yeteneğini geliştirir: okuma, yazma, dinleme, konuşma 2- Toplam 50.000 kelime 3- Tüm dilbilgisi kurallarını(192 dilbilgisi konusu) içerir 4- 3000'in üzerinde sözcük ve deyim 5-15.000 sözcük içeren etkileşimli diyaloglar 6-100?lerce mpeg video 7-700 fiil çekim tablosu 8- 5.000?in üzerinde alıştırma ve testler 9-7 kullanıcıya kadar destek vererek evdeki her bireye yabancı dil öğrenme imkanı sunuyor. 10- İhtiyaç anında Türkçe yardım menülerine ulaşır 11- CD başına 100 saat etkileşimli İngilizce eğitimi sağlar 12- Spoken eror tracking system (Konuşma hatası tanıma sistemi) teknolojisi ile kullanıcının konuşma ve telaffuz doğruluğunu ölçer 13- Alıştırma ve testlerle öğrenilenleri pekiştirir 14- Canlı animasyonlar, müzik ve ses ile eğlenceli oyunlar içerir 15- Tamamen Türkçe desteklidir 16- Üst üste Avrupa Birliği Jüri Özel ödülü sahibi Hangi Seviyede Hangi Becerileri Kazanırım? ![]() ![]() ![]() ![]() UPLOADED.TO [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() |
| Etiketler |
| eğitim, görüntülü, koleksiyonu, seti, İngilizce |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|